Enduro SM, Stabil inledning på JSM serien, Lars 8:a i JSM1

Lars Löfgren FMCK Falun inleder junior SM´s klass 1 första deltävling i Östersund med en stabil 8:e plats. Det motsvarar en 28:e plats totalt i hela SM tävlingen, som är Swedish enduro cup!

Efter USM deltävlingen under lördagen så laddade Lars om och körde snabbt på specialproven hela 16 stycken specialprov under tävlingens fyra varv. Närmare sex timmar tog det att fullfölja alla varven. Kul att köra hela helgen säger Lars efter tävlingen och det var aldrig några problem att byta från Husaberg 390cc till KTM 125cc under söndagen. För att kunna försvara sig i JSM1 vid nästa deltävling så måste Lars skaffa körkort så nu är det även trafikträning som gäller. Alla som känner till de nya körkortsproven förstår dock att det inte blir så enkelt.

Lars tycker att det är kul att så många från USM serien även kör JSM och att vi som egentligen är ungdomar hävdar oss bra även i JSM.

Start JSM1

Lars nr 86 startade tillsammans med Fredrik Kvarnström Folkare MK nr 87.

 

efter målgång söndag

Tävlingshelgen har flutit på bra och hojarna har funkat mycket bra så jag är nöjd med resultaten så här långt, sammanfattar Lars helgens tävlingar.

Resultat Swedish enduro cup deltävling1

Resultat klass JSM1

Resultat alla klasser

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *