Missa inte enduro USM och SM premiären i Östersund 27-28/2

Lars laddar för fullt inför USM och JSM som har premiär i helgen.

Det blir ett tufft program att delta i båda tävlingarna under helgen men det ska bli spännande att se hur man ligger till mot de andra, säger Lars. I Östersund är det inte körkortskrav  men för att kunna köra hela JSM serien krävs det körkort. Det är ändå lärorikt att delta i de större tävlingarna för att få erfarenhet, säger Lars.

När jag kör på lördagen i USM så är det i den äldsta klassen upp till 18 år, så att jag som 16 åring ska vinna är mycket att hoppas på, men man vet aldrig säger Lars och ler.

Ni kan följa alla tävlingarna Live på Enduro SM´s hemsida.

Förra året så tog Lars Guld i USM2 klassen och hur det gick i alla andra klasser kan ni läsa på www.aftonbladet.se/sportbladet/motor  som har skrivit flera artiklar inför USM och SM helgen. Direkt till artikel om USM (Lars finns även med på ett foto).

 

Husaberg 390cc

KTM 125

 

 

 

 

 

 

 

I USM 3 kör Lars på en Husaberg FE 390cc och i JSM1 på en KTM 125cc EXC.

Front

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *