Skog City Grand National 20/2

SMK Dala Falun arrangerar denna anrika endurotävling i den gemytliga byn Skog. På radion gick det ut varningar om snöoväder i hela Sverige, så det gällde att köra försiktigt med bilarna till depån. Väl framme så rullar dessa skogsmullar ut sina motorcyklar och tycker att det är toppen med djupa snöspår genom skogarna!

Snart dax för start, kolla in depå hojen/skotern det var demo körning i depån.

– Tävlingen var en typ 1, dvs ett varv med service efter varje varv och i junior tävlade jag med samma villkor som elit/senior – totalt körde vi 5 varv. Idag körde jag Husaberg för att justera lite innan USM & JSM nästa helg och den går jättebra, säger Lars.
Att det gick bra kan vi se på resultatet, Lars låg länge tvåa efter Gustav Milling i juniorklassen men när Milling på sista varvet fick kedjebrott, så passerade Lars och tog segern i juniorklassen. Efter målgång stod vi och snackade med segraren i elit/senior Micke Hedberg, som också tävlar för www.MarinFritid.com och då anslogs resultatlistorna efter sista varvet. Vi visste att det var jämnt mellan Micke och Lars och denna gång drog Lars det längsta strået på sista varvet och passerade Micke med tot 44 sek. Lars blev totalsegrare i hela tävlingen!
– Tacka vet ja bra kedjor som håller för kraftiga maskiner säger Lars och tänker på en av sina sponsorer.


– BRAVO och ännu en jätte-buckla till samlingen. Det blir popcorn i denna till kvällen ….sa Agneta när vi kom hem.
Resultat alla klasser
Foton från depå och prisutdelning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *