Mamma och certifierad underhållsledare

I går var jag i Stockholm hela dagen (09:00 – 18:30) och skrev en tentamen som UTEK arrangerar. Knappt hälften av de som avlägger prov blir också godkända i de tre delproven som omfattar ‘Ledning och organisation’ samt ‘Beslutsstöd’, ‘Drift- och anläggningssäkerhet’ samt ‘Underhållsmetoder’ och slutligen ‘Engelska spåket avseende fackområdet’. Högtravande så det förslår, men innebär att man har tillräckliga kunskaper för att driva/leda underhållet på ett företag. Idag fick jag ett telefonsamtal som gratulerade mig till att jag KLARAT tentamen, så nu kan jag även infoga ‘Certifierad uh-ledare’ på mitt visitkort. Jag är jättestolt över utmärkelsen och kommer så småningom att få ett diplom.

Vad är då UTEK? Jo en föreningen för Underhållsteknik, som bildades 1969 vilken verkar för erfarenhetsutbyte, kunskapsspridning och utveckling inom driftsäkerhet, underhåll och kapitalvård.

Hurra, hurra, hurra!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *