Team SLIREJ Rally News

Siktar på seger!!
Då var det dags för årets 3:e deltävling i rally SM och Tommy Vestlund har målsättningen högt uppsatt, man kör för seger.
-Ja vi kör för seger helt klart säger Tommy och fortsätter. Vi har gått igenom hela bilen under våren och allt känns bra. Tyvärr så har vi för lite test på grus, men vi känner bilen och har åkt mycket i den så det skall fungera, säger Tommy.

Efter teamets framgång, en fin 2:a plats i klassen och 3:a totalt i Sandvikens SM-deltävling så har Tommy och Fredrik visat att man är att räkna med. Tommy har vinter som favoritunderlag men har inget problem med sommarföre heller. Det har också inneburit att Tommy går ut först bland dom bilar som går i deras klass, otrimmat 4WD.
Vi trivs väl kanske bäst på vintern då man kan ladda på lite och ta stöd av snövallarna om det krisar, men sommar är också kul och vi vet att vi hänger med här med, menar Tommy.
– Ja det är väl kanske inte optimalt, men någon måste göra det också och vi åker som 8:e bil så det borde inte vara problem med lösgrus, säger Tommy
Man kan följa Tommy och Fredriks framfart direkt på webben genom att gå in på
www.rallysweden.com/sm/ och sedan klicka på webbradio, där man sänder hela 17 timmar från helgens tävling.
Sedan skriver Tommy i sin blogg under hela helgen och här får ni direkt information hur det går för dom.
www.teamslirej.blogspot.com
Kontakt: Tommy 070-5560047

Rallybilen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *