Uppladdning inför Enduro SM i Borås 29/5

Lite information om Endurotävlingen i Borås 29/5 och lite träningsbilder på Lars.

Enligt väderleksprognoserna kommer det att regna hela veckan före och under tävlingen så det blir nog riktigt tufft, men dammfritt.
Lars är just nu 6:a i klassen JSM1 och startar i ordning efter hela ställningen i SEC (utom de som har wildcard) klicka för hela startlistan. Lars startar denna gång i par med Erik Luthström från Luleå MS som kör i klass SM2 klockan 10.18. Körtiden är som vanligt ca 6 timmar.
SS1, SS2, SS3 kommer att gå på övningsområdet Bråt. SS4, SS5 kommer gå på Gäddereds motorstadion i Svaneholm där är också start & mål. Banvarvet är långt så det anordnas en extra tankslinga där endast förarna får vistas.

Kort presentation av sträckorna
SS1 Klassiskt skogs enduroprov. Småstigar lite berg och skogsängar en del rötter och stenar. körtid ca 10 min.

SS2 är snarlik SS1, Körtid ca 13 min.

SS3 på Bråt kommer bli en snabb sträcka med inslag av breda stigar. Sand, Skog och Grusvägar. Körtid ca 15 min.

Därefter kommer en transport till Gäddereds motorstadion.

SS4 Crossprov på Motocross banan. Körtid ca 4 min.

SS5 Extremprov,  körtid ca 4 min.Filmen visar ett antal sekvenser från de olika områdena där tävlingen kommer att gå. På slutet syns extremprovet.

Lars training Husaberg 390 

-jag känner mig stark inför tävlingen och det ska bli roligt. Förhoppningvis blir det samma typ av webbTV, liveresultat via webben och annat trevligt som gör att det hela blir en riktig fest även för alla som är hemma och följer tävlingen.
Jag kör som vanligt i JSM1 klassen på min KTM EXC 125:a, hälsar Lars
Från helgens träning blev det ändå bara foton på mig när jag kör Husaberg FE 390 och lattjar lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *