Seger i finalen av Garage24 Cup 6/3-11

Hemmatävling i strålande vår väder! Det var ett tag sen sist men idag har jag tävlat i Falun, med FMCK Falun som arrangör. De hade fått till ett bra och varierat spår som mot slutet smälte sönder på vissa partier. Jag tänker dock inte klaga på vädret, kul att få hoppa i lite leriga vattenpölar igen. Jag startade vid tolv, men vi var på plats strax efter nio så jag hann träffa lite folk och få en hel del gratulationer för körningen från förra helgen. Jag tackar för detta, det är roligt att många gläds med mig! När jag kollade spåret hejade jag även på Fredrik från PF Hydralik, han tog en strång 6:e plats i motion P39.

Själv hade jag lite svårt att fokusera fullt ut idag. Gjorde trots det få misstag, men den riktiga toppfarten från förra helgen fanns inte där. Försöker spara den till nästa SM istället… Jag kände mig ändå ganska säker hela tävlingen, tog till sist seger med en marginal på lite mer än två minuter. Fick dock en överraskning på prisutdelningen, jag blev även 3:a i en minicup, vid namn Garage24 Cup, på tre deltävlingar! Jag deltog bara i de två sista.

Prisutdelning
Senior/Elit Jonas Bengtsson 1:a, Peter Nilsson 2:, Anders Lissel 3:a.
Junior Robbin Elofsson 1:a, Lars Löfgren 3:a Dennis Putkuri 2:a


[Resultat sista deltävlingen]
[Resultat totalt]

Nu längtar jag till barmark, så det fina och varma vädret får gärna hålla i sig. Efter den mycket lyckade inledningen på året ser jag med spänning fram mot sommarsäsongen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *