Lagträff inför Six Days och träning

Lag LMS
Six Days laget med från vänster Hampus Falk, Lars Löfgren, Daniel Johansson

Vår Six Days tränare Linus Broar och lagledare Kim Magnusson har i tre dagar trimmat flera förare i hur det är att köra Six Days. Bra med fler deltagare och flera av dem ska också till Finland. Naturligtvis fick ‘våra’ förare extra träning och uppmärksamhet. Förarna har fått köra specialsträckor på tid och långa transporter samt fått olika mekuppgifter vid de olika servicarna. Redan från dag 1 förmiddag lades ribban eftersom vår dekalfixare Virtanen ‘bara måste’ visa hur träsket ska köras, och det gjorde förarna fram och åter under mer än 40 minuter så alla var dyngblöta, (men inte alls sura). Pasta Sallad var det som gällde, eftersom både Linus och Kim är rutinerade pasta fixare så var det en ny och god variant varje dag, mycket bra fixat Tack.

Förana erbjöds varierande underlag och väder, kanske var vädret beställt av tränarna?  vi hade möjlighet att tillbringa en hel dag på Finnspångs crossbana  med omgivning, mycke regn under dagen. Sista dagen tillbringades på Prästtomta med hela Stångebrospåret och gräsgärden på tid, detta i solsken.

Mycket kan hända under tre dagar så t.ex när Daniel J kom körande och det bara small till när han fick en stock likt en stor rot-tand mellan hjul och sving och rakt upp i batteriet! Plast som paja men Daniel klara sig.

Honda
Hampus fick sin Six Days hoj registreringsbesiktad under lördagen och första utkast på dekaler så nu börjar det likna något..

Fika
Hampus nya hoj och laget tillsammans med Linus, alla med medaljer efter en bra träningsdag i Finnspång. Som ni ser så kommer solen när det är färdigkört. (eller att Krister H har anlänt med solen)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *