Vintercup i Hofors 15/1

Nu har så äntligen lite vinter kommit och premiären av Vintercupen kunde köras i Hofors. Som vanligt bjöds det på stenig terräng, men det gick att få ett fint flyt ändå. Jag har valt att köra i seniorklassen i årets serie, framförallt för att de har något längre körtid. Till i år har nya regler införts – den stora skillnaden att ett varv i taget körs. Detta för att efterlikna typ 1 tävlingar och få ett högre tempo i körningen. Senior körde 5 varv med tider på ca 18 minuter per varv. Jag startade först av seniorerna och det gick bra på första varvet. Sedan följde 3 varv med varsinna missar, slog blandannat lillfingret kraftigt i ett träd. På sista varvet satte jag min snabbaste tid, så orken finns där! Jag tog en 5:e plats, vilket jag är nöjd med.

Resultatlista

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *