Så var det klart med bil körkort

Jag fortsätter att bocka av saker på ‘att göra’ -listan innan SM säsongen drar igång igen.

Genom ett mycket bra samarbete med Magnus Bond på TM Trafikskola i Falun så har Jag fått hjälp att klara körkortet endast fem dagar efter min 18 årsdag.

Teoriprovet gjorde jag igår och uppkörningen var idag. Magnus lämnade mig till två stycken uppkörningsmän. Men det var inte så farligt som det först verkade, den som skulle bedömma mig var nämligen Lars Lindblom en mycket Enduro intresserad person som redan visste mycket om mig och den andra var en som följde med för att kontrollera att uppkörningsmännen bedömmer lika över hela landet.

Magnus hade sagt att jag skulle ‘bjuda på en behaglig resa’ vilket jag tydligen gjorde.

TM trafikskola
Lars och Magnus utanför körskolan efter att Lars kommit tillbaka från uppkörningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *