Vintercup i Falun 4/3 samt Öppetspår

Idag har Vintercupen i Falun avgjorts i strålande vårväder. FMCK Falun stod för ett fint arrangemang.

Det var en rolig snabbåkt men stenig bana som vi i Senior/Elit skulle köra 6 varv på. Varvet tog ca 17 minuter. Jag hade lite svårt att finna flytet de 3 första varven, men sedan släppte det. Jag ändrade lite på fjädringen samt bytte framhjul på en service, vilket gav resultat. Jag slutade 2a, vilket jag är väldigt nöjd med!

Trots att jag inte kört speciellt mycket hoj och framför allt inte tävlat mycket i vinter fungerade körningen bra och orken fanns i hela loppet. Det får jag tacka vinterns längdskidåkning för.

I måndags åkte jag Öppetspår tillsammans med min flickvän Linnéa under dåliga förhållanden med snöfall och olyckliga omständigheter. Hon drabbades nämligen av en allergichock och fick svårt att andas, efter att ha kämpat i nästan 2mil och tappat över en timme fick hon sedan medicin och vi kunde ta oss i mål på tiden 7:46.

Resultat dagens vintercup: 1a Pontus Högberg, 2a Lars Löfgren, 3a Tomas Jansson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *