Lars planering 2012 och SM premiär i Vimmerby 15/4

Inför SM starten nästa helg, 15/4, i Vimmerby.

Hur ska man åka?

Nu är det dags för årets SM-premiär. På söndag den 15/4 arrangeras SM-tävlingen av Vimmerby MS. SM klasserna kör 3 varv med 5 prov per varv. Tävlingsklassen som jag kör är JSM1, dvs juniorer till och med 23 år och 125cc tvåtakt eller 250 fyrtakt.
Jag har fyllt 18 år men i vår del av landet så kan man inte köra upp för mellanhoj före maj månad, därmed blir det att njuta av 125:an även i fortsättningen. 

Under SM men även andra stora tävlingar kommer jag och Anton Sandstedt, Tibro MK att hjälpas åt i depå etc. Vi har båda hjälp från Karlströms motor och kör Husaberg i JT kläder.

Lars visar ryggen

Utrustning

  • Husaberg TE 125cc
  • Fjädring från RG3 Sweden.
  • Kläderna är av märket JT, Lars använder både gul/svart och vit/blå uppsättning.

Träningen på barmark har jag genomfört i södra Sverige. Jag har förmånen att ingå i SVEMO´s elitgrupp och då har vi haft bra träningshelger tillsammans. Sedan har vi även tränat några helger själva. Det har slipats på både körteknik och naturligtvis även gjorts justeringar/tester på hojen. Det krävs många timmar på hojen för att få allt att stämma inför barmarkssäsongen. Men jag är nöjd med utvecklingen och det ska bli spännande att se hur långt det räcker i premiären.

 

Det är kul att Anton och jag ska hjälpas åt på SM och vi är i full gång med planering av att köra några VM deltävlingar.

Att samarbeta med olika partners är ett måste och vi har hittat flera bra, där vi tillsammans kan utveckla våra ideér och produkter. Till i år har vi några nya så klicka på loggorna och se vilken hjälp Ni kan få.
Tack alla som hjälper mig.

Men nu får vi se fram emot SM premiären i Vimmerby, sträcka för sträcka så att inte vår planering 2012 känns så stor och omfattande 😉

 

SM Kalender 2012,     www.endurosm.se

15-april Vimmerby MS
19-maj Göta MS, Enköping
4-5 Augusti Fältjägarna EF, Östersund
9-sep Linköpings MS, TBC
6-okt Final TBA

Bra att notera i Er kalender, man vet aldrig 😉   ….

2012 MAXXIS FIM ENDURO WORLD CHAMPIONSHIP

 Enduro VM 2012 Klass EY, Youth Cup 125cc, Enduro VM, de fyra sista deltävlingarna.

Klass EY max 20 år och 125cc. klicka på loggan och läs om Enduro VM 2012, klicka på EY loggan för tabellställning i klassen.

GP  Scorpion Exo Italy 30 June – 01 July GP Scorpion Exo Italy Castiglion Fiorentino
GP Husaberg Sweden 25-26 August GP Husaberg Sweden Karlsborg
GP Radio Suomi Pop Finland 01-02 September GP Radio Suomi Pop Finland Heinola
GP AMV France 20-21 October GP AMV France Brignoles

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *