6 timmars lagtävling i Enköping

På söndag är det dags för lagtävlingen 6 timmars.

Lars och Linus Broar från Linköpings MS har bildat ett lag som de kallar Tjuren och Kalven. Linus har en lång och meriterande tävlingskarriär bakom sig Flört och ser tävlingen som ett kul tillfälle att få tävla tillsammans med Lars.
Linus var coach för Six days laget som Lars tävlade i förra året.

Ett lag får max bestå av 4 deltagare och att de nu bara är två i laget gör att de får mer träning under de 6 timmar tävlingen pågår, puuust.

6 Timmars

Startplatsen är som i fjol, Ledningsregementet i Enköping. Infartsvägen är pilad från Salavägen. Från E18 tar du av mot Sala och svänger sedan direkt höger in på vägen mot Torstuna. Ca 700 meter in på Torstunavägen svänger du åter till höger, se skyltar Ridhus och Brukshundsklubben. Grindarna till Ledningsregementet och parkering öppnar 06:30 på söndag morgon. För er som kommer redan lördag kväll så går det utmärkt att ställa upp fordon för övernattning på den stora grusplan som finns på höger sida av vägen ca 300 meter efter ridhuset.

Läs mer på www.svenduro.se

Plats: Enköping, Ledningsregementets övningsfält

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *