SVEMO träning och sommarcup

Under torsdagen var det träning med SVEMO grupppen som Anders Eriksson håller i.

Vi träffades på Enköpings crossbana i ett milt regn och erbjöds en utmanande slipprig bana. Kul på alla sätt och vis utom möjligen när det kommer till tvätt av hoj och kläder.

Tränig med Anders

Träning med Anders Eriksson I Enköping

Alla i gruppen var glada trots regn och vi tränade och tog tid så nog kändes det bra alltid.

 

Youtube filmen från crossbana Enköping

Lars avslutade dagen/kvällen i Räfsbo = Avesta med att köra Gävle-Dala Sommarcups första deltävling. I ett regn som ibland ökade men aldrig slutade genomfördes racet till skillnad mot Masarnas speedway som de ställde in pga regn. Det såg kul ut med de som passerade varvningen eftersom det såg ut som om de hade slicks eller punka, hjulet snurra men de kom inte framåt. När täten i tävlingen kom stod de andra still, otroligt att man kan köra så snabbt i gegga!
Lars som var sen till tävlingen efter träningen i Enköping och att han hade lite fix med styre och annat innan start fick starta efter sin ordinarie startgrupp. Det ordnade sig dock snabbt och han var upp i ledningen tidigt i racet. Efter ett depåstopp inför sista varvet var han osäker på om han hade ledningen eller om en förare hade passerat så det var bäst att gasa. I mål kom Lars först, och först att gratulera till bra körning var Tomas Johansson Sala MSK som blev tvåa direkt efter Lars i mål. Körtiden blev 4 varv på 1:31:37,44 för Lars och 1:32:47,07 för Tomas, Fredrik Kvarnström Folkare MK blev 3:a på 1:34:42,53.

Det blev en bra dag med träning för enduroföraren men en regnig och blöt för depåmannen…

En sådan här dag går tankar och lyckönskan till våra kamrater i Portugal som kör VM i sol och värme under helgen, hoppas att det går bra önskar vi här hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *