Enduro VM i Karlsborg

Hur gick det under VM helgen?
– Under lördagen blev jag 8:a men det var till att köra på hela tiden med lite tid för vila vid servicarna.
Vi gjorde en liten kort filmintervju med mig och Anton Sandstedt och Erik Ljungberg inför dagen som ni hittar på vår facebook sida. (länken på vår hemsida funkar även för de utan facebook).
– Idag, söndag,  tog jag två kliv uppåt, blev alltså 6:a! Det är jag nöjd med, men kändes som om jag hade mer på gång… När det var två prov kvar var jag 6a med endast 4 sek upp till 4e platsen. Jag hade då det långa enduroprovet kvar, som jag tidigare kört riktigt bra på, och extremprovet. Tyvärr körde jag ikull på enduron och fick istället rikta in mig på att säkra 6e platsen. Genom säker körning lyckades jag med det.
Nästa helg finns nya chanser till ännu fler poäng, då går VM i Finland och jag åker dit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *