Lars rekar banor i Tyskland inför Sixdays

Läs mer om lag-VM tävlingen på International Sixdays Enduro – Wikipedia

Under den senaste veckan har Lars förberett sig och den nya Husaberg TE 250 inför Sixdays. Att få representera Sverige i det Svenska juniorlandslaget vid lag-VM är kul och spännnande. Med en ny hoj gällde det att snabbt göra sina justeringar och tester för att det ska kännas bra. Lars är nöjd med testerna men hade gärna kört mer på hojen. Ni kan själva se ett filmklipp från crossbana, här.

Nu är Lars i Tyskland och rekar banorna inför de sex tuffa tävlingsdagar som väntar mellan den 24-29 september. Under Sixdays kör Lars olika banor olika dagar, sista dagen, dag 6, avslutas tävlingen med ett crossheat.

Banvarven med orter under dagarna. Klicka på bilderna så blir det en större bild.

 

Dag 1 och 2Dag 3 och 4Dag 5

Vi hoppas att vi kan uppdatera här på sidan och på facebook under tävlingen.

Följ också direkt på ISDE hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *