God Jul och Gott Nytt År

Nu är Julen nära och det väntar lite välbehövd ledighet. Eftersom jag går sista året på gymnasiet är det ofta mycket att göra, speciellt innan lov. Så nu blir det skönt att hinna med lite annat + mera träning. 

Planering inför nästa år är i full gång och det kommer ske vissa förändringar. Jag kommer köra för ett större team i en ny klass och större hoj. Men jag kommer behålla TeamLars som en grundpelare i min satsning mot toppen! Mer information om framtiden kommer…

God Jul

Jag önskar er alla en trevlig Jul och nyårshelg med nära och kära! Dessutom hoppas jag ni både hinner vila upp er och göra av med all festmat på något roligt motorfordon. Tack för all stöttning 2012 och så ser jag fram emot ett framgångsrikt 2013 tillsammans med er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *