Vintercup i Fragg 2013-01-27

 

I söndags  jag kört Vintercupen i Fragg. Det var ett starkt startfält vid den 4:e deltävlingen. 
Spåret var hårt, aningen isigt och stötigt pga sten och iskanter. Varvet tog som snabbast 12:53 (min tid) och vi i Elit körde 7 varv. Eftersom jag inte kört alla deltävlingar är jag inte seedad och fick försöka köra om några första varven vilket var svårt. Men efter 3 varv var jag uppe i täten och fick till körningen riktigt bra. Hojen och fjädring fungerade kanon! Jag vann tävlingen totalt med nästan en hel minut till 2:an Tobias Burman och nästan 2 minuter till 3:an Anders Eriksson. Efteråt grattulerade Anders och Björne mig till att ha slagit två förare med totalt 8 VM Guld. 
Nästa helg arrangerar Team Lars Löfgren Enduroläger i Orsa.

I söndags körde jag Vintercupen i Fragg. Det var ett starkt startfält vid den 4:e deltävlingen. 

Spåret var hårt, aningen isigt och stötigt pga sten och iskanter. Varvet tog som snabbast 12:53 (min tid) och vi i Elit körde 7 varv. Eftersom jag inte kört alla deltävlingar är jag inte seedad och fick försöka köra om några första varven vilket var svårt. Men efter 3 varv var jag uppe i täten och fick till körningen riktigt bra. Hojen och fjädring fungerade kanon! Jag vann tävlingen totalt med nästan en hel minut till 2:an Tobias Burman och nästan 2 minuter till 3:an Anders Eriksson.

Efteråt gratulerade Anders och Björne mig till att ha slagit två förare med totalt 8 VM Guld. 

Vintercupen Fagersta Norberg: 1) Lars Löfgren, FMCK Falun, 1:31:54,01. 2) Tobias Burman, Östhammars MK, 1:32:52,01. 3) Anders Eriksson, Tibro MK, 1:33:44,91. 4) Fredrik Kvarnström, Folkare MK, 1:33:59,98. 5) Björne Stjernsten, Folkare MK, 1:34:10,03. 6) Pär Andersson, SMK Hedemora, 1:34:10,03.

LarsLars

Foton: Henrik Ohlsson. 

Nästa helg arrangerar Team Lars Löfgren Enduroläger i Orsa.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *