Premiärseger vid enduro SM i Östersund 24 februari

SM2 medaljer
Jonas, Lars och Martin

Dagen resulterade i seger i SM2 klassen! Tvåa Jonas Karlsson, trea Martin Sundin. Det känns otroligt bra att ta en seger direkt i första SM som Senior. Jag vann med ca 50 sekunder i klassen och blev 4a totalt av alla i Swedish Enduro Cup.

– Tävlingen flöt på bra förutom en jättemiss av mig själv på extremprovet, andra provet på varv 3, SP10,  tappade jag 30 sekunder och den ledning jag haft hela tiden i klassen. Det var bara att bita ihop och fortsätta utan att låta det förstöra det fortsatta racet och spänningen att försöka köra om Jonas K igen. Jag fick några tider på de efterföljande proven men tidtagningen som aldrig annars strular gjorde det så att varken jag eller de andra visste hur ställningen såg ut när vi gick i mål. Jag kände ändå att jag inte hade gjort några missar men hur körde de andra?
När resultatet blev klart så hade jag tydligen ökat hela tiden och gjort bra placeringar på proven, berättar en nöjd Lars dagen efter tävlingen och innan ett skidpass i solen. Nu är det ju sportlov 😉

Resultatlistor, endurosm.se


Bilder från prisutdelning.

Nyheter på Karlströms motor

Nyheter på Race Magazine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *