Rapport efter vårat eget vinterläger.

Vinterläger är en chansning när det gäller tillgång på snö och vilken temperatur det blir. Vi lyckades bli övertalade av fältjägarna i Östersund som önskade Lars som tränare. Är man Fältjägare så borde de vara vana med tufft väder så då vara det bara att börja planera för läger 😉

Teamet
Lägret var också en form av teamträff för Team Karlströms/Hojbutiken som Lars kör för under 2013. Det var gemensam fotografering i deras race kläder.
Johan Eklundh, Lars Löfgren, Niklas Persson, Patrik Ståhl

Fler racebilder på teamet hittar ni på deras facebook sida, klicka här.

Teamet runt Lars med det egna ‘varumärket’ Team Lars kommer även fortsättningsvis att synas i olika sammanhang. Det är tillsammans med våra egna samarbetspartners som det är möjligt att nu ta steget till att ingå i ett större Team med flera förare och utrustning från de stora märkena.

Vi samlades under fredag kväll och sedan var det körning hela lördagen som avslutades med en gemensam middag med föreläsning av numera idrottscoachen och föreläsaren Clas Björling, www.clasbjorling.com med erfarenheter från triathlon med Ironman segrar men även utbrändhet.

Söndagen avslutades med gemensam tidsträning och en god lunch innan alla åkte hemåt.

Vi hade vädret med oss och alla deltagare gjorde mycket bra ifrån sig vilket syndes på deras utveckling och fart i snöspåren.

Lycka till på SM-premiären i slutet av Februari, vi ses i Östersund.

Länk till bildspel

Länk till resultat på tidsträningen. Första varvet på tid, andra varvet ‘transport’ sedan på tid igen o.s.v.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *