Lars blev 2:a vid EM i Frankrike

Nu är EM helgen över.

Lars kan summera in två andra platser under helgens dubbelrace, vilket absolut måste vara mer än godkänt.

Lars var mycket sugen på seger under söndagen och gick ut hårt trots det hala underlaget efter allt regn som kom under natten. Regnvädret hade passerat under natten men underlaget var blött och mycket lera fastnade på hojarna.
Lars var överlägsen på enduroprovet men tog också flera andra sträcksegrar nämligen 4 av 8 prov vann Lars. Tyvärr var det några för många små vurpor i jakten på ledaren som gjorde att Lars inte nådde ända fram denna gång, (29 sek efter). Direkt efter målgång kändes det tungt att inte få vinna MEN en andra plats i EM är inte dåligt när man tänker efter.


Kul var det också att flera andra svenskar tog medalj under helgen.
Nu återstår att åka alla milen hem.

Resultat finns på EM hemsidan, Lars Löfgren Nr 125 i klass Junior E2/E3
http://www.european-enduro-championship.com/

se också våra foton på facebook sidan Team Lars Löfgren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *