4:a på Novemberkåsan

Sammanfattar årets Novemberkåsa.

Dagsetapppen började bra, jag drog upp ett högt tempo med Anders Eriksson jagande bakom. På femte sträckan körde jag fast ordentligt och jag körde dessutom ikull hårt. Efter dagetappen låg jag mindre än fyra sekunder från andraplatsen. Tyvärr inledde jag inte Nattetappen lika bra, jag körde med för mycket attack vilket straffade sig i olika misstag. .. Vurpor, fastkörningar och lampstrul hela första nattvarvet. Sedan var det en mental och fysisk kamp resten av natten!

Tack till alla som varit med och hejat på mig både hemifrån men framför allt ni som var i skogen.
Trots att jag inte är nöjd med nattetappen lyckades jag bli fyra i årets kåsa!

Nöjd och trött.

Resultat Novemberkåsan 2013

IMG_0554 (1)

 

SVT Gävledala nyheterna med inslag om Lars från Novemberkåsan

Intervju med Lars i SR P4 Dalarna efter prisutdelning.

Bildspel

Upplev Novemberkåsan tillsammans med Profoqus, bildspel.