Helgens tävlande på Gotland

Nu är helgens tävlande på Gotland klart.

Det blev en 15:e plats totalt och 11:a i Elitklassen.
– Det behövs mer rutin från GGN innan man kan vinna. Jag kunde dock ha kört fortare i början för jag är inte slut i kroppen. Fjädringen var på tok för mjuk i de stora stalpen. 500 fler förare under helgen gav ännu djupare stalp, det sa alla som kört förut. Som sagt inte jättetrött men benen fick vara fjädring så stelt i benen inför söndagens löpning,  hälsar Lars från Visby i telefon på lördag kvällen.

Söndag kl. 12.00 gick starten i extremlöpningen – springa en mil i den värsta geggan!

Löpningen gick skapligt, kände mig något seg i benen. Jag slutade 13e i herrklassen på löpningen och 2a i Nordic extreme trophy. Lite missnöjd, jag hade som mål att vinna kombinationstävlingen och 10 000kr. Jag hade koll på startlistan som den såg ut på lördag kväll och då såg det lovande ut. Tyvärr så tillkom efteranmälningar på startlistan, hur nu det gick till?

Men med tanke på att detta var min debut på Gotland, så hoppas jag på mer till ett annat år!

Nu laddar jag om för Novemberkåsan i Eksjö den 23 November.