Lars inleder samarbete med KTM Scandinavia

KTM Scandinavia och Karlström Motor satsar tillsammans med Lars Löfgren under 2014.

Lars Löfgren är elitförare i enduro tävlandes för FMCK Falun, nu inleder han ett samarbete med KTM Scandinavia AB.
Under 2013 tävlade Lars i EM, hade landslagsuppdrag i junior Trophy laget och vann SM samt placerade sig mycket bra på en 4:e plats i Novemberkåsan.

– Planeringen för 2014 har startat och det är med glädje jag kan presentera mitt nya samarbete.

Det är nu klart att jag byter MC märke och kommer att köra KTM för KTM Scandinavia och Karlströms motor.
Samarbetet med KTM Scandinavia är nytt och det ser jag verkligen fram emot, de är den största generalagenten för endurohojar i Sverige. Tommy Karlström på Karlström motor har jag samarbetat med sedan tidigare och det har fungerat väldigt bra.

Jag fortsätter i samma klass, E2, vilket i SM är samma klass som under 2013. Hojen är nu en KTM 350 EXC-F. Se presentationsfilm på KTM 350 EXC-F.  Med en SM seger 2013 och min 2:a plats i Swedish Enduro Championship kommer jag att försöka försvara SM guldet från i fjol.

I dagsläget är det endast klart med SM serien och Novemberkåsan men självklart ska jag försöka åka fler tävlingar här hemma. Vi har t.ex. VM på hemma plan i år och det vill man ju köra. Min högsta önskan är att köra mer utomlands men där har jag inte fått ihop ekonomin än.

EN0047

IMG_4095

KTM350_EXC