Avslutning vintercup i sommarväder

Gävledala vintercup avslutades idag i Falun på en riktigt fin sommardag 
Fokus för mig idag var att justera fjädring mellan varven. Resultatet är inte alltid det viktigaste. Elitklassen skulle köra fyra varv på en stenig och krävande bana. Varje varv tog ca 22 minuter, stor skillnad mot proven i VM som är mycket kortare och explosivare!
Första varvet gick sådär, stressad i körningen och svårt med flytet över stenarna. Andra varvet gick mycket bättre efter några fjädringsjusteringar. På tredje varvet körde jag tyvärr ikull tidigt och vred gaffelkronan… Inför sista varvet var jag nio sekunder efter Pontus Högberg som ledde. Försökte ge det jag hade, tog in två sekunder men slutade alltså på andra plats idag! Bra dag inför kommande tävlingar. Nästa tävling blir VM i Grekland 9-12 maj.

Resultat Falun

Sammanställning Gävle Dala Vintercup., Jag har inte kört alla deltävlingar.

Lars Falun Vintercup 2014

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *