Inför VM deltävling 2 i Portugal

Sammanfattning av deltävling 1 i Spanien.
Förra helgen var första deltävlingen i Enduro VM. Vi var i Solsona i Spanien. Lars kom 23:a på lördagen och 16:e på söndagen i juniorklassen. Oliver Nelson, Tibro Mk (som Lars reser med) blev 25:a på lördagen och 14:e på söndagen. Martin Larsson, Göta MS (boende i Bollnäs) bröt med ond fot på lördagen och startade inte på söndagen. Tommy Sjöström Sala MSK blev 18:e i klassen men sedan sjuk och startade inte på söndagen.

Juniorklassen Resultat dag1 Resultat dag2  . Alla resultat hittar ni på WEC sidan, www.enduro-abc.com

Officiell WEC film från Spanien

Juniorklassen i VM 2014
Juniorklassen i VM

Lars åkbild Spanien VM
Lars på enduroprovet i Spanien

Lars
Lars på enduroprovet i Spanien

Lars KTM 350 EXC-F
Lars med sin KTM 350 EXC-F vid GP Motorsport

 

GP Motorsport
Vi tog också kort på oss i det Italienska teamet GP Motorsport. Tommaso (mek), Martin Larsson (EJ), Oliver Nelson (EJ), Lars Löfgren (EJ), Sabrina, Matteo Bresolin (EY), Nicholas Trainini (EY),  Michele Marchelli (EY), Cicco Piana Team manager, Luca Apollonio (driver in Italy /Mek)

WEC cirkusen fortsätter nu i Portugal, Vale De Cambra 12-13 april.
–    Vale de Cambra (Aveiro District)
–    65 kms from Porto and 295 kms from Lisbon
–    Saturday, April 12th and Sunday, April 13th : Start 9.00 – Finnish around 16.00
–    Organizer : Sport Clube de Cambra
–    Websites :  www.enduro-abc.com  and www.sportclubecambra.pt
–    Track : 54kms – 4 laps

Report from EWC organisation. – Website: www.enduro-abc.com 

A city and a region ideal for Enduro!
The Sport Clube de Cambra has drawn a lap of 54 kilometres that the riders will complete four times during each of the two days of racing, with, like in Solsona, two time checks per lap. The paddock will be situated in the brand new City Park of Vale de Cambra. The Cross Test and the Enduro Test will be located in Vila Cova de Perrinho, just seven kilometers from the paddock and next toPolisport factory. On its side, the Xtreme Test will take place in Algeriz, only three kilometers from the nerve center of the race. After the last week heavy rains, the terrain will be very rocky and could depend from the weather of the weekend… To note that there will be no KTM Super Test in Vale de Cambra.

Nice city from North Portugal, Vale de Cambra has 25 000 inhabitants and is divided into nine sections (Aroes, Cepelos, Codal, Junqueira, Macieira de Cambra, Roge, Sao Pedro de Casteloes, Vila Cha, Vila Cova de Perrinho). This location of Aveiro district is situated 65 kilometers South fromPorto and 295 North from Lisbon. The craft industry is an important asset of the local economy and also the gastronomy and the vine growing are also appreciated. Faithful and major sponsor of the Maxxis FIM Enduro World Championship, the Polisport brand, chaired by Pedro ARAUJO, is located few kilometers from Vale de Cambra: more precisely in CarregosaFilm inför VM Portugal

ewc-gp-portugal-2014-cartaz_web~s800x800

Lars Löfgren, FMCK Falun KTM Scandinavia med startnummer 7 på en KTM EXC 350-F tävlar i juniorklassen, se alla i klassen på länken. klicka på klassloggan för de andra startlistorna.
I samma klass kör också Oliver Nelson Tibro MK samt Tommy Sjöström Sala MSK, GasGas
Lars och Oliver kör för det Italienska teamet GP Motorsport.

Resultatlistor presenteras live och totalt på   www.enduro-abc.com 

Lars har gått specialproven och det ser ok ut för att vara VM, transporterna kan dock vara tuffa här men de har vi inte sett än. klicka på bilderna så blir de större.

Extremprov
Extremprovet i en stenig brant sluttning

2014-04-08 10.09.39 Enduroprov Portugal
Enduroprovet går både på öppna fält och i skogen, ser snabbt ut??Enduro Portugal

Följ oss med tätare uppdateringar på den officiella Team Lars Löfgren” sidan på facebook. Länkar hittar ni på vår hemsida larslofgren.se skrolla på sidan så finns det mycket att läsa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *