Bästa resultatet hittills i JVM Enduro

Efter deltävling 3 i kalambaka Grekland kan vi konstatera att Lars Löfgren fortsätter att ta poäng i JVM.

Karriärens bästa placeringar med en 8e plats dag1 och en 7:e plats dag2.

Det var mycket snabba banor och varmt, tidvis dammigt. Som en markering satte Lars 2:a bästa tid på den sista specialsträckan som var ett stenigt extremprov.

– Till dag två var jag laddad och ville förbättra mitt resultat och gick ut hårt. I värmen var det svårt att fylla på med ny energi i samma utsträckningen som den gick åt. Transporterna var som vanligt tuffa. samtidigt som det kändes i kroppen att man hade tävlat igår också. Efter halva tävlingen var jag uppe på 5:e plats, men hade inte tillräckligt med energi för att behålla den. Jag slutade på en 7e plats, vilket jag självklart är nöjd med då det är mitt bästa resultat hittills. Hälsar Lars innan han åker vidare mot Sverige i sin bil.

Hoppas att ni har kunnat följa allt “Live” via facebook uppdateringar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *