Inför VM deltävling 3 i Grekland

Nu samlas alla förare i Kalambaka, Grekland, inför 3:e deltävlingen i Enduro VM 9-11 maj.

Lars har varit på plats sedan i måndags och rekar de olika specialproven.

Juniorklass VM
Juniorklassen samlad i Spanien.

A track of 58 km, – 4 laps, at the foot of the prestigious Meteor has been set out by local enduro riders who chose, as in 2011, to organize the Enduro Test (7 kms), the Cross Test (4 kms) and the Xtreme Test (2 kms) on a former military camp located less than two kilometres from Kalambaka. This choice will allow spectators to easily attend all three special tests and revel in non-stop entertainment throughout the four laps. The KTM Super Test will be held on Friday evening from 19.00 in the city centre.

Tabellställning inför 3:e deltävlingen WEC Grekland

Liveresultat och mer info på www.enduro-abc.com/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *