Lars 3:a Enduro SM och Linnéa 1:a Sifferbo Trippeln

Fortsatt ledning i SM
Under lördagen 17/8 har jag varit i Östhammar och kört den tredje deltävlingen av SM serien. På morgonen när vi vaknade regnade det, men lagom till min start kl 9.00 avtog det. Så i början på racet var det halt och skitigt i skogen men det torkade upp allt mer under dagen. Jag kände ganska tidigt att jag inte riktigt hängde med i huvudet idag, kroppen ville köra fort men huvudet hann inte med. Detta resulterade i flertalet vurpor och misstag framför allt på andra och tredje varvet. Då låg jag på en femte plats i min klass. Sedan lyckades jag samla mig och avancerade genom bra tider så sakteliga uppåt. Inför tävlingens sista prov av femton låg jag fyra med tre sekunder upp till tredje platsen. Jag var stressad i körningen och bromsade stopp två gånger men trots det tog jag tredje platsen!

Jag är nöjd med dagens resultat och inför sista deltävlingen som körs i Uddevalla 14 september har jag utökat min ledning i SM serien!

Prisutdelning dag 2

3) Lars Löfgren, FMCK Falun, 1:28:33,93 1) Oriol Mena, Spanien, 01:26:21,16,
2)
Robert Kvarnström,  Folkare MK, 1:28:30,46
Både Oriol och Robert gjorde tillfälliga inhopp i SM och kör normalt som fabriksförare i VM.

Mer info på www.endurosm.se

Sifferbo Trippeln, Triathlon
Sedan 2006 har Sifferbo Trippeln varje år gått av stapeln, det är byns eget träningstriathlon med simning 360 m i sjön Gimmen, cykling 12,9 km samt löpning 4,4 km runt Änjansdalen. Vi hoppas att det även i år finns intresse till detta trevliga evenemang som kom till för att få ut alla bybor, gamla som unga, att börja röra på sig. Läs mer på www.sifferbo.com

Som konditionsträning och att göra något tillsammans så genomförde jag, Linnéa Forsén och Ulrika Löfgren Sifferbo trippeln under söndagen.
Linnéa tävlandes för Gagnef IF vann damklassen så ‘Teamet’ tog ytterligare en seger.

Sifferbo trippeln

Foton från tävlingen finns på Team Lars Löfgren facebooksida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *