VM serien med GP Motorsport Italien

Med KTM Scandinavia i ryggen som stöd tillsammans med mina samarbetspartners kan vi sikta framåt. Nytt för i år är att Lars planerar för en hel VM serie, tidigare har Lars kört olika deltävlingar men nu är alltså siktet inställt på hela serien dvs 7 deltävlingar av 8 Mexico hoppar vi över 😉  Mer om VM serien, WEC, kan ni läsa på WEC hemsidan.

Det är tack vare kontakten med det italienska VM teamet GP Motorsport. som Lars kan ta steget ut i den största och tuffaste serien. VM tävlingar är resurskrävande då det som regel är långa avstånd och serviceplatser långt från den stora depån, att då få hjälp av GP Motorsport och deras serviceplatser men även den erfarenhet de har känns verkligen bra.

Lars tävlar både i VM och SM på en KTM 350 EXC-F.
I VM är det juniorklassen, EJ. Juniorerna har ingen motorklassindelning så alla juniorer oavsett hojstorlek kör i samma klass.
Startnummer 7 med grönfärg på nummerskyltarna.

Jag är inte ende Svensken under GP Motorsports depåtält utan även Martin Larsson och Oliver Nelson finns där tillsammans med våra Italienska kollegor.

VM börjar i Spanien den 4-6 april för att direkt fortsätta i Portugal 12-13 april. Oliver och Lars reser tillsammans till Italien och träffar teamet innan tävlingarna.

Klicka och följ GP Motorsport på webben och på facebook GP Motorsport Med snabb översättning Översatt med Google på denna länk GP Motorsport

GPmotorSportsmall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *