Det är nära nu! Ultravasan med Lars Löfgren

Det är nära nu! Snart är det dags. På Lördag kl 05:00 tar jag det första av VÄLDIGT många steg från Sälen till Mora! 90 km ska avnjutas, eller åtminstone avverkas, under dagen. Hur många timmar jag behöver vet jag verkligen inte och det bryr jag mig inte i heller. Målet är målet!
Förberedelserna känns bra, även om de varit i kortaste laget och jag hade önskat jag hunnit med nått riktigt långpass (5-6timmar). Men med tanke på att idén dök upp för mindre än en månad sen så är jag nöjd. De senaste dagarna har bestått av vila, äta och stretcha. Samt välja utrustning och planera detaljerna runt loppet. Men nu är allt klart. Jag åker till Mora mitt i natten och därifrån tar vasaloppsbuss mig till Sälen. Kläder, skor och vätskebälte ligger ihopsamlade.
Lagom till denna väldiga utmaning har den riktiga sommarvärmen kommit, skönt nu när jag vilar. Men desto jobbigare att springa i… Fast det är klart, hellre det än regn! Och förhoppningsvis lockas många ut längs Vasaloppsleden och hejar på mig och alla de andra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *