Rapport från Gäddede 25 mars

Nu är jag i Gäddede! Lång och slitsam dag, även om Jesus säkert hade värre för en massa år sedan. Över 10h, till och med så att batteriet i min Gps/träningsklocka lade av på slutet… Hade givetvis önskat bättre väder och skidföre, men det är bara att göra det bästa av situationen. Jag kämpar på, imorgon blir det den etapp som jag är mest orolig för! Iprincip hela dagen kommer jag skida helt obanat, inga skoterleder finns på området… Nu har jag dock laddat med bästa servicen och massor med god mat på Pilgrimshotellet. Unnar mig lite lyx, det är ju trots allt Påsk!?
Dagens aktivitet tills batteriet dog på slutet:https://connect.garmin.com/modern/activity/1098607246
Statistiken stämmer inte riktigt eftersom jag bär en tung ryggsäck och aktiviteten inte är skidåkning. Men går att se vart jag åkt iaf!.

frukost1
Gårdagens middag i Raukasjö

is   Lars middagbedd

Mat och sova på Pilgrimshotellet.
https://share.delorme.com/LarsLofgren, follow me

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *