Lars Löfgren springer Ultravasan 90 km 2015

Efter att jag i början på året har börjat plugga på universitetet och under sommarlovet jobbat skift har det inte blivit enduro utan mest löpning och rullskidor som träning.
För fyra veckor sedan dök det upp en idé. Efter att ha genomfört ett par träningspass som test har jag nu definitivt bestämt och anmält mig. Ingen återvändo! Jag ska spring, springa och åter springa. Min målbild är att beta av två marathondistanser och sedan ha kraft för en spurt de sista kilometerna in mot Mora! ? Hur verkligheten blir vet vi den 22 Augusti. Jag är nog inte helt normal, men detta ska bli så spännande, en riktig utmaning ??

Startar den 22 augusti klockan 05.00 sista målgång 20.00
Lars Löfgren startnummer 1068 i klass H21.

Följ era löpare med Liveresultat, läs mer på Vasaloppet.se

Resultatlistor

Ultravasanhojd_vasa

Lars_lopning
Lars Löfgren startnummer 1068 i klass H21.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *